Monday, February 28, 2011

Top σταδιοδρομίες που επιτρέπουν τη σύνδεση εργάζεστε από το σπίτι

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να εγκαταλείψουν τα όνειρά σας αναρριχητικών ο ηγέτης της σταδιοδρομίας, μόνο και μόνο επειδή δεν θέλετε να πάτε στο γραφείο καθημερινή. Μπορείτε να εργαστείτε ανεξάρτητα από το σπίτι, συνδεδεμένοι, και να εξακολουθεί να καθορίζει ένα όνομα για τον εαυτό σας, εάν ενδιαφέρεστε για τη σταδιοδρομία που παρατίθενται παρακάτω.


Φωτογραφία


Αν σας άρεσε καθόλου την nepotistic και κουτσομπολιά ατμόσφαιρα που βρέθηκαν σε περισσότερες διαφημιστικών πρακτορείων και άλλων επιχειρήσεων που συχνά απαιτούν τη χρήση της φωτογραφίας, λειτουργούν γιατί δεν από το σπίτι, συνδεδεμένοι ως φωτογράφος freelance; Εάν δεν ότι τότε θα μπορούσε πάντα ορίσετε το δικό σας στούντιο που βασίζονται στο Internet.


Για έναν φωτογράφο να λειτουργήσει με επιτυχία από το σπίτι, συνδεδεμένοι, το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που αξίζει να σας virtual studio. Αγοράστε ένα όνομα τομέα. Είναι καλύτερα εάν το όνομα του τομέα σας θα είναι το όνομα του studio σας ή την εταιρεία καθώς και έτσι πρέπει να δοκιμάσετε για να είναι δημιουργική και λειτουργικά την ίδια στιγμή. Δεν είναι δύσκολο για τους επισκέπτες σας να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση URL!


Διάταξη του ιστότοπου πρέπει να ακολουθεί τους ίδιους κανόνες: πρέπει να είναι εύκολο να περιηγηθείτε και φιλικό προς το χρήστη αλλά, την ίδια στιγμή οπτικά ελκυστική. Θυμηθείτε να συμπληρώσετε σας ιστοσελίδες με σας είναι το καλύτερο, επειδή πρόκειται να χρησιμεύσει ως καθώς και σας online χαρτοφυλάκιο.


Εικονικό βοήθεια


Εξαίρετες γραμματείς είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά δυστυχώς για πολλές γραμματείς δεξιότητες, τον κόσμο των επιχειρήσεων δεν πάντα ένας ιδανικός τόπος για την εργασία για τους. Τις δεξιότητές τους είναι συχνά υποτιμάται, και τη θέση τους έρχεται με ορισμένα στερεότυπα που την κάνουν ευάλωτες παρενόχληση στο χώρο εργασίας.


Σας μπορεί, ωστόσο, να σταματήσει ότι από τη στιγμή που εργάζεστε από το σπίτι, συνδεδεμένοι ως ένα εικονικό βοηθό - ομόλογό του Διαδικτύου για γραμματείς. Ως ένα εικονικό βοηθό, θα έχετε πλέον για την εκτέλεση καθηκόντων μέχρι στιγμής από την περιγραφή του έργου σας. Ως ένα ανεξάρτητο εικονικό βοηθό, έχετε πλέον να εργαστούν για άτομα που δεν είναι δυνατό να σεβαστούμε και δεν σας αφορά. Και επειδή είστε αφεντικό δικά σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι κάθε έργου μπορείτε να δεν θα αφήσω ανοικτό για το ίδιο είδος της κατάχρησης που μπορεί να αντιμετωπίσατε σας προηγούμενης απασχόλησης.


Εικονικό συνδρομή σας παρουσιάζει τις ίδιες, αν όχι μεγαλύτερη, ευκαιρίες και προκλήσεις. Το είδος των ατόμων που θα εργαστείτε και με είναι πιο ποικιλόμορφη, και αυτό μπορεί να έχει μόνο θετικές συνέπειες στην καριέρα σας.


Σε χρόνο, και αν αυτό επιλέξετε, θα μπορούσε να διαχειρίζονται το δικό σας εικονικό βοήθεια επιχείρηση και κέρδος από συμβαλλόμενα εικονικό βοηθοί στις εταιρείες του υπολογιστή-πελάτη.


Πρακτορείο ταξιδίων


Έχοντας μια πραγματική αγάπη για τη φιλοξενία βιομηχανία δε σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να είστε στο δρόμο ενώ εργάζεστε. Όλο το σπίτι που βασίζονται σε ταξιδιωτικό πράκτορα θα σάς επιτρέπουν να απολαμβάνουν όλα τα πράγματα που αγαπάς σχετικά με την εργασία, χωρίς όμως να σας υποφέρουν περισσότερο, αν όχι όλα, από τα μειονεκτήματα.


Για να εργαστείτε με επιτυχία από το σπίτι, συνδεδεμένοι με ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο, θα χρειαστεί να επιλέξετε το σωστό εταιρεία να εργαστούν για την πρώτη. Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πωλεί πρέπει να είναι κάτι ειλικρινά πιστεύουμε και μπορεί να στην αγορά αποτελεσματικά στους υπολογιστές-πελάτες.


Πρέπει επίσης να έχετε εξαίρετη επικοινωνιακές δεξιότητες. Σας θα συναναστροφής με τους πελάτες σας online για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Όπως θα έχετε κάνει χωρίς τα διάφορα πλεονεκτήματα που έρχονται με υπολογιστές-πελάτες σε πρόσωπο στην πρόσκληση, πρέπει να είστε σε θέση να πείσουν τους από ό, τι σας λέγοντας με άλλους τρόπους.


Έχοντας πάντα βοηθά τη δική σας ιστοσελίδα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εταιρεία που εργάζεστε για θα βοηθήσει να ρυθμίσετε και να οικοδομήσουν το δικτυακό σας τόπο. Εάν, ωστόσο, δεν έχετε ότι είδος υποστήριξη τότε μόνο να επικεντρωθεί στο να εμφυσήσει το δικτυακό σας τόπο μια ελκυστική αλλά λειτουργική διάταξη. Τακτική ενημέρωση του περιεχομένου με άρθρα που προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Κάνει καλή χρήση των φωτογραφιών, επειδή στον κλάδο της traveling, φωτογραφίες μιλήσει περισσότερες από μόλις μερικές χιλιάδες λέξεις.

No comments:

Post a Comment