Friday, February 25, 2011

Εργασία από το σπίτι

Εργασία από το σπίτι
Περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν πλέον νόμιμους τρόπους να εργαστείτε στο σπίτι. Μια πληθώρα υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται στην αγορά έχει σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους στην μεγιστοποίηση των εσόδων-κερδίζοντας τις δυνατότητές τους, δεδομένου ότι έστησαν την επιχείρησή τους στο σπίτι.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που εργάζονται στο σπίτι προσλαμβάνονται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ωστόσο, ορισμένες telecommunicating θέσεις είναι διαθέσιμες σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στο σπίτι. Συνιστάται ιδιαίτερα να διερευνηθούν και οι δύο από αυτές τις επιλογές πριν από την επιλογή εργασίας στο σπίτι.

Επιχείρηση στο σπίτι
Συνήθως οι άνθρωποι που εργάζονται στο σπίτι με αυτό τον τρόπο είναι τα είδη που είναι ανεξάρτητα απασχολουμένων. Δεν προσλαμβάνονται απευθείας στον εργοδότη, εκτός από τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου έργου. Έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε και επιλέξετε ποιες θέσεις εργασίας για να αναλάβει ή όπου οι θέσεις εργασίας να χαμηλώσουμε.

Μία κατηγορία των 'οίκον βασισμένες επιχειρήσεις περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών όπως η υγειονομική γκαζόν, καθαρισμού σπιτιού και εγχώριας βελτίωσης. Ωστόσο, άλλοι άνθρωποι δεν θέλουν να πρέπει να διοικούν τις επιχειρήσεις τους από τις κατοικίες τους και στη συνέχεια εξακολουθεί να πρέπει να ταξιδέψουν σε τόπους εργασίας.

Ως εκ τούτου, εφόσον έχουν το δικαίωμα ταλέντο και την εμπειρία που μπορεί να τρέξει ένα νυχιών μπουτίκ ή κομμωτήριο φροντίδα. Αυτά δεν είναι οι μόνες δυνατότητες που παρέχονται σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στο σπίτι όμως.

Άλλο τόσο απαραίτητη κατηγορία υπηρεσίες παρέχονται συχνά έξω από το σπίτι είναι εκείνα που απαιτούν τη χρήση του υπολογιστή και μια σύνδεση στο Internet. Παραδείγματα του είδους των τύπων εμπειρογνωμοσύνης παρατίθενται σε αυτό το έργο στην κατηγορία σπίτι περιλαμβάνουν εκείνα που συνήθως ανατίθενται σε έναν συγγραφέα, επεξεργαστή εισόδου δεδομένων, ή το γραφικό σχεδιαστή.

Τηλεργασία
Οι περισσότεροι οποιαδήποτε εργασία που προαναφέρθηκαν θα μπορούσαν επίσης να προσφέρονται σε τακτική υπάλληλος, και σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό θα απασχολήσει telecommunicate. Η κύρια διαφορά μεταξύ κάποιου που απασχολούνται με αυτόν τον τρόπο και όχι ως ανεξάρτητος ανάδοχος είναι ότι η μίσθωση είναι πιο μόνιμη, καθώς το μισθωμένο πρόσωπο είναι στην κατάσταση μισθοδοσίας.

Επιπλέον, σε αντίθεση με ανεξάρτητους εργαζομένους οι αντισυμβαλλόμενοι που συνδέεστε, ενώ στην κατάσταση μισθοδοσίας της εταιρείας είναι συχνά δικαιούνται τις παροχές. Η άλλη κύρια διαφορά είναι ότι συνήθως telecommuters έναντι των εργαζομένων είναι το σπίτι των επιχειρήσεων που ασχολούνται ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών κατά τη διάρκεια συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Αυτό είναι γενικά σαν μια δουλειά εννέα έως πέντε (ή ίσως άλλη εργασία με βάρδιες). Επιπλέον, οφείλουν να ολοκληρώσουν όλες τις εργασίες που τους ανατίθενται είτε το θέλουν είτε όχι. Ωστόσο, τα άτομα που απασχολούνται δεν είναι υποχρεωμένοι να ταξιδεύουν πέρα δώθε σε ένα γραφείο κάθε μέρα και εξακολουθούν να έχουν εξασφαλίσει ένα πιο σταθερό paycheck.

Μερικά από τα πιο κοινά δουλειά τηλεπικοινωνιών προσφορές που παρέχονται σε άτομα που θέλουν να εργαστούν στο σπίτι περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: δεδομένα επεξεργαστές εισόδου, οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών, και οι συγγραφείς στήλη. Web σχεδιαστές και προγραμματιστές βρίσκουν συχνά πλήρη απασχόληση με αυτό τον τρόπο επίσης.

Πρόσθετες Πληροφορίες
Μόλις αποφασίσετε ότι θέλετε να εργαστείτε στο σπίτι, ίσως να θέλετε να την έρευνα όλες τις επιλογές σας προτού να αποφασίσετε ποια τομέα ενδιαφέροντος ή το είδος της εργασίας ή της επιχείρησης να συνεχίσει. Κατά τη διαδικασία, θυμηθείτε να εξετάσει σας δεξιότητες, τις ικανότητες, καθώς και προσωπικές επιθυμίες σας. Αυτό είναι το πώς θα γίνει πιο επιτυχημένη.

No comments:

Post a Comment