Friday, February 25, 2011

Γιατί θα πρέπει να εργαστείτε στο σπίτι;

Γιατί θα πρέπει να εργαστείτε στο σπίτι; Αν και πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να θέλουν να εργαστούν στο σπίτι, πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη επωφεληθεί από την ευκαιρία αυτή, η οποία παρέχει πολλά οφέλη. Αν θέλετε να ακολουθήσετε αυτόν τον τρόπο ζωής που πολλοί άνθρωποι το μόνο που επιθυμεί, θα γίνει πραγματικότητα, δεν είστε μόνοι.
Εάν επιλέξετε να εργαστείτε στο σπίτι μπορεί να θέλετε να μάθετε γιατί οι άλλοι το κάνουν, έτσι μπορείτε να αποφασίσετε εάν αυτό είναι ο σωστός δρόμος για σας. Τα ακόλουθα είναι αιτίες που μπορεί να θέλετε να το ενδεχόμενο να εργαστεί στον δικό του τόπο κατοικίας σας:
• Μεγαλύτερη αίσθηση ικανοποίησης: Το όνειρο που ασκούν κατά την εργασία σας στο σπίτι είναι δικό σας και όχι του εργοδότη σας. Ως εκ τούτου, είστε γενικά την τάση να έχουν περισσότερα κίνητρα για επιτυχία ενώ επιδιώκουν έναν τρόπο ζωής που ζηλεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Με αυτό, συνήθως, επίσης, δεν έχω κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό σας ή τους πελάτες σας να σκεφτείτε ενώ εργάζεστε για τον εαυτό σας. • Για μια αίσθηση Μεγαλύτερη Ασφάλεια: Το γεγονός ότι δεν έχει σημασία πόσο αφοσιωμένοι, υπεύθυνο και πολύτιμο ένας εργαζόμενος μπορεί να είναι, αυτός ή αυτή μπορεί να χάσει μια θέση εργασίας το συντομότερο προσληφθεί. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή καμία εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να σας κρατήσει, και μπορεί να σας αφήσει να πάτε για μη καλό λόγο. Επιπλέον, μπορούν να σας αφήσει να πάτε στην περίπτωση που η εταιρεία έχει αποφασίσει να «συρρικνωθεί." Οι άνθρωποι που βρίσκουν έναν τρόπο να δημιουργήσει ένα πρόσθετο εισόδημα μπορεί να επινοήσει για τον εαυτό τους ένα δίχτυ ασφαλείας σε περίπτωση απώλειας της θέσης εργασίας.
 
• Για να εκπληρώσει μια δική του μοίρα: Αυτός είναι ένας λόγος, σε συνδυασμό με την κατοχή μια μεγαλύτερη αίσθηση της ικανοποίησης που συχνά είναι ένας παράγοντας για την απόφαση να εργαστεί στο σπίτι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που απασχολούνται αυτή τη στιγμή σε κάποια μορφή δημιουργικής επαγγέλματος, όπως ανάπτυξη πολυμέσων, σχεδιασμός ιστοσελίδων, ή την παραγωγή μουσικής. Συνήθως είναι σε θέση να συνεχίσει να την κατεύθυνση που θέλουν να αναλάβουν, δεδομένου ότι ακολουθούν τα έργα σε σχέση με το οποίο περιορίζεται σε κατευθυντήριες γραμμές της ανώτερης διαχείρισης. • να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο του χρόνου τους: Αυτό μπορεί ενδεχομένως να είναι η νούμερο ένα λόγος που οι άνθρωποι θέλουν να εργαστούν στο σπίτι. Θέλουν να είναι σε θέση να αντιμετωπίσετε τη ζωή τους, και να μην προγραμματίσουν τη ζωή τους γύρω από την εργασία τους. Για παράδειγμα, ίσως θέλουν να είναι διαθέσιμα για περισσότερα παιχνίδια ποδοσφαίρου, πικ-νικ της οικογένειας, ή άλλες αξέχαστες εκδηλώσεις. Θα μπορούσαν επίσης, για παράδειγμα, θέλετε να μπορείτε να έχετε την ελευθερία να εγκαταλείψουν το σπίτι στη στιγμή να συνεργαστεί και να ξεκουραστείτε στον ήλιο στην παραλία.
 
• Η ελευθερία να κάνουν τις δικές τους αποφάσεις: Αντί να συμμορφώνεται προς τις επιθυμίες του εργοδότη σας, θα μπορούσε να είναι ίσως και τη διεξαγωγή όλων των πρωτοβουλιών που απορρίφθηκαν από το αφεντικό σας. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να εξετάσει, καθώς αυτή είναι μία πτυχή της ελευθερίας ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ακόμη και θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. • Για να βγείτε από το "Rat Race": Το "φυλή αρουραίων» (γνωστός και ως ανταγωνιστικό αγώνα δρόμου για την «πάρει μπροστά») είναι συχνά πάρα πολύ για τους ανθρώπους. Έχουν κουραστεί να πρέπει να τους αποδείξουμε ότι κάνουν τον εαυτό, καθώς προσπαθούν να αποδείξουν την ικανότητά τους να ολοκληρώσουν σπουδαία πράγματα. Πρόκειται δεν μπορούν πλέον να θέλουν το άγχος του να πρέπει να εργάζονται υπερωρίες για να αποδείξω ότι αξίζουν μια προαγωγή, η οποία μερικές φορές δεν παίρνουν! Εάν ένα ή περισσότερα από αυτά τα ανωτέρω λόγους έχει περάσει από το μυαλό σας σε τακτική βάση ίσως είναι δικαιολογημένοι που επιθυμούν να εργαστούν στο σπίτι. Αυτή είναι η αρχή για ένα καλύτερο τρόπο για να ζω για σένα.

No comments:

Post a Comment