Monday, February 28, 2011

Δημιουργώντας το δικό σας ευκαιρίες με εργασία-από-Home Online θέσεις εργασίας

Μόλις πριν από 10 χρόνια άτομα δεν θα ληφθεί η ευκαιρία εργασίας από την αρχική χρήση ηλεκτρονικής τεχνολογίας σοβαρά. Μολονότι υπήρξαν πολλές ιδέες εξαιρετική επιχειρήσεων που βασίζονται στην αρχική χρήση του Internet που περιλαμβάνονται περίπου εκείνη την εποχή, άνθρωποι ήταν διστακτική και ακόμη και φοβάται το κρύο. Σήμερα, ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η εργασία από το σπίτι, συνδεδεμένοι τώρα είναι ένας από τους πιο εύχρηστους τρόπους για να κερδίσετε ένα εισόδημα. Επίσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε το δικό σας ευκαιρίες.


Πού να βρείτε δυνατότητες απασχόλησης online εργασίας-από-αρχική


Υπάρχουν πολλές online εργασίας-από-αρχική γνήσια ευκαιρίες. Το κλειδί είναι Εύρεση είναι μια καλή αντιστοιχία με τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά σας, προσφέρει επαρκείς αμοιβής και είναι νόμιμο. Μερικές από τις καλύτερες πηγές πληροφοριών για online θέσεις εργασίας-από-home περιλαμβάνουν:


Freelancing τοποθεσίες Web


Η πλειοψηφία των online τις θέσεις εργασίας που μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι με οι διερμηνείς freelance θέσεων εργασίας ή με βάση το έργο. Δεν αναβάλλεται από αυτό. Πολλά από τα άτομα που τώρα ξεκίνησε η εργασία στο σπίτι με ελεύθερους επαγγελματίες και αντισυμβαλλόμενοι έργου. Μετά και δραστηριοποιούνται στην βιομηχανία για λίγο, απολαμβάνουν τώρα μια σταθερή ροή εισοδήματος ως αποτέλεσμα της οικοδόμησης φήμη τους και δημιουργώντας ένα καλό δίκτυο επαφών.


Freelancing ιστοσελίδες προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες απασχόλησης για όσους επιθυμούν να εργαστείτε από το σπίτι, συνδεδεμένοι. Θέσεις εργασίας είναι τακτοποιημένα από κατηγορίες όπως η βιομηχανία, ικανότητας ή ακόμη και θέση, που καθιστά εύκολη την εύρεση. Αν και υπάρχουν τοποθεσίες που προσφέρει αυτή την υπηρεσία δωρεάν, πολλοί χρεώνει ένα μικρό ποσό. Αφού έχετε γίνετε μέλος πληρωμών, που θα αποκτήσει πρόσβαση σε προκηρύξεις θέσεων εργασίας ή επιτρέπεται να κάνει προσφορά με έργα.


Δικτυακούς τόπους εργασίας


Πολλούς ανθρώπους που αναζητούν εργασία-από-home online θέσεις εργασίας που τείνουν να αποφεύγουν τις μεγαλύτερες τοποθεσίες απασχόλησης, σκέφτονται ότι δημοσιεύσουν μόνο θέσεις μόνιμων ή επιτόπου. Αυτό είναι ατυχές, διότι πολλές από αυτές τις τοποθεσίες επίσης δημοσίευση freelance ή θέσεις εργασίας που βασίζεται στο έργο, τέλεια για εργασία στο σπίτι. Πολλές ευκαιρίες που θα βρείτε σε αυτές οι τοποθεσίες προσφέρουν καλό εισόδημα. Απόκτηση πολλές εργασίες εδώ είναι αρκετά δυνατή και είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Λήψη δύο ή τρεις καλή υπολογιστές-πελάτες θα βοηθήσει επίσης να αποφύγετε «ξηρά όλους·».


Online Αγγελίες


Craigslist είναι μόνο ένα παράδειγμα από μια τοποθεσία Web που καταχωρεί online αγγελίες. Μπορεί να βρείτε άφθονες ευκαιρίες απασχόλησης εδώ, αλλά μόλις δεν περιορίζει τον εαυτό σας. υπάρχουν άλλοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αναζήτηση για θέσεις εργασίας-από-home.


Τοποθεσία Web της εταιρείας


Όλο και περισσότερες εταιρείες προσφέρουν θέσεις εργασίας που βασίζεται στο έργο και μίσθωση ιδιώτες αναδόχους. Βιομηχανίες όπως εξυπηρέτησης πελατών, εφαρμογές υπολογιστή και επισκευής, υγεία, ιατρικής και δημοσίευσης είναι αρκετά ενεργά από αυτή την άποψη. Ένα πλεονέκτημα εδώ είναι ότι, παρόλο που σας δεν θα προσληφθούν ως εργαζόμενος, σας θα να εξασφαλίζεται μια αξιόπιστη εταιρεία για να εργαστείτε με.


Για να βρείτε online θέσεις εργασίας-από-home που προσφέρονται από τις εταιρείες, χρησιμοποιήστε μια μηχανή αναζήτησης και τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά ή επισκεφθείτε τοποθεσίες Web της εταιρείας. Πολλές από αυτές τις ευκαιρίες εργασίας-at-home απασχόλησης είναι πελάτης υπηρεσία θέσεις εργασίας όπου θα χειρισμό εισερχόμενες κλήσεις. Μερικά παραδείγματα από τις εταιρείες αυτές περιλαμβάνουν Walgreens, Παρθένα Ατλάντα και J. πληρώματος. Ωστόσο, υπάρχουν άλλα που μπορεί να είναι μια καλή αντιστοιχία σε ό, τι αναζητάτε, έτσι αναζήτηση προσεκτικά.


Η επιλογή σας ευκαιρία


Μεγάλο μέρος της επιτυχίας σε ένα online ευκαιρία εργασίας-από-αρχική είναι εξαρτώνται από ποια επιχείρηση ή την εργασία, μπορείτε να επιλέξετε. Πολλές από τις αποτυχημένες προσπάθειες κατά την εκτέλεση μιας επιχείρησης με βάση το σπίτι ή εργάζεστε από το σπίτι είναι το αποτέλεσμα της λανθασμένες επιλογές. Ακολουθούν μερικοί παράγοντες να εξετάσει:


Μια καλή αντιστοιχία


Είναι σημαντικό για την εξεύρεση εργασίας online εργασίας-από-home που ταιριάζει σας ικανότητες, την κατάρτιση και την ενδιαφέροντος. Εάν γνωρίζετε πώς να κάνετε τη δουλειά σας, θα γίνουν περισσότερο παραγωγικοί και του excel στα αποτελέσματά σας. Επιπλέον, θα απολαύσετε τι να κάνετε.


Μια εργασία σας είστε εξοπλισμένες για


Το είδος του εξοπλισμού που απαιτείται για την εκτέλεση της εργασίας-από-home εργασίας διαθέσιμες είναι επίσης ένα σημαντικό μέλημα. Δεδομένου ότι είναι μια online δουλειά, θα χρειαστείτε μια αξιόπιστη υπολογιστή και γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.


Μπορεί να θέλετε επίσης να ελέγξετε αν υπάρχουν άλλα εξοπλισμός που απαιτείται για να πραγματοποιήσετε την εργασία. Online ιατρική μεταγραφή θέσεις εργασίας, για παράδειγμα, θα απαιτήσει ακουστικά και ένα πόδι πεντάλ για τον έλεγχο του ηχογραφημένου αρχείου κατά τη μεταγραφή, ενώ μια εργασία εικονικό βοηθό, μπορούν να ζητούν μια μηχανή φαξ, έναν εκτυπωτή και ένα ξεχωριστό τηλεφωνικής γραμμής.


Μια ευκαιρία νόμιμα online εργασία


Κατά πάσα πιθανότητα η πλέον σημαντική σκέψη σας θα πρέπει να θυμάστε είναι προκειμένου να καθορισθεί αν η ευκαιρία εργασίας-από-home είναι μία πραγματική. Ορισμένες δυνατότητες απασχόλησης δεν παραδίδει τους υποσχέσεις, ενώ άλλοι είναι φοβερές απάτες. Άλλοι σας κάνει να θέσει με πολλή προσπάθεια για πολύ λίγο εισοδήματος.


Για να αποφευχθεί η αποτυχία στην εργασία-από-home online θέσεων, να βεβαιωθείτε ότι είναι νόμιμα. Ελέγξτε εταιρεία φόντα, συμμετέχουν σε ηλεκτρονικά φόρουμ ή μεταβείτε σε ιστότοπους που αναθεώρηση online εισοδήματος ευκαιρίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να αποφεύγονται περιττές δαπάνες ή να καταχραστώ τον χρόνο σας για μια ευκαιρία για θέσεις εργασίας που βασίζεται στο σπίτι που θα σας δώσουν τα αποτελέσματα που είστε με σκοπό για.

No comments:

Post a Comment