Saturday, February 26, 2011

Εργάζεστε από το σπίτι Online τώρα - τα δύο μεγαλύτερα εμπόδια

Έχετε ποτέ σκέψης σχετικά με το πώς θα μπορούσε να εργάζεστε από το σπίτι, συνδεδεμένοι και να κάνετε χρήματα; Πολλά άτομα έχουν και για πολλούς, εργάζεστε με σύνδεση έχει αλλάξει τη ζωή τους. Το θέλγητρο λιγότερες ώρες εργασίας και να κάνει πολλά χρήματα ενθάρρυνε χιλιάδες να αναλάβει το συναρπαστικό σταδιοδρομίας.


Αλλά να προσέχεις. Πριν να προχωρήσετε σε, θεωρούν αυτό. Για κάθε επιτυχημένη εμπορία internet, υπάρχουν πολλοί που απέτυχαν. Όλα είναι όχι, όπως φαίνεται, και το έξυπνο υπεύθυνους μάρκετινγκ internet είναι πολύ καλοί στο να πωλούν τα προϊόντα τους και την προώθηση της φαινομενικά ατελείωτη προμηθειών των μετρητών που μπορούν να γίνουν online. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι πολλοί αποτυγχάνουν. Και, κατά τη γνώμη μου είναι σαφείς οι λόγοι της αποτυχίας:


1) Έλλειψη κινήτρων


Κερδίστε χρήματα online παίρνει χρόνο και προσπάθεια. Εάν μεταβείτε σε internet εμπορίας σκέψης που θα σας γρήγορα και εύκολα να κερδίσει χρήματα τότε ότι και πάλι. Πολλοί άνθρωποι δοκιμάστε ένα μήνα ή δύο, και όταν δεν μπορούν να δουν κάποια αποτελέσματα, γίνει απογοητευθεί και κλείστε το.


2) Η έλλειψη γνώσεων


Ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη εργασία, Κερδίστε χρήματα online απαιτεί ένα ορισμένο ποσό των γνώσεων. Επιτυχία της εξαρτάται σε μπορείτε να συγκεντρώσετε πληροφορίες από μια ποικιλία πηγών, τη δυνατότητα να φιλτράρετε τα πράγματα που είναι άσχετη, και είναι σε θέση να ενεργεί και να εφαρμόσουν ένα σχέδιο με βάση την καλή έρευνα. Μπορεί να υπάρχει τόσο πολύ πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε εσάς ως μια νέα εμπορία internet, ότι μπορεί να είναι συντριπτική. Γνώση προέρχεται μόνο με το χρόνο.


Πώς να αποφεύγετε όλο και μια άλλη στατιστική;


Πρώτον, θα πρέπει να μάθουν όσο μπορείτε σχετικά με τους διάφορους τρόπους Κερδίστε χρήματα online, και χρειάζεται να μάθετε καταρχάς σε ένα βασικό επίπεδο. Αλλά πώς κάνεις αυτό; Συμβουλή μου είναι να βρούμε μια υψηλής ποιότητας κατάρτισης ή coaching πρόγραμμα, αποβλέπουν στην newbies, καθώς και μέσω αυτής. Και πώς μπορείτε να βρείτε ένα τέτοιο πρόγραμμα; Κάνετε την έρευνά σας. Ψάξτε για αξιολογήσεις. Να είστε επιφυλακτικοί με τις αξιολογήσεις που παρέχονται από άτομα που θέλουν να πωλεί ένα συγκεκριμένο προϊόν, εκτός εάν οι εν λόγω αξιολογήσεις είναι πλαισιωμένες από ανεξάρτητες αξιολογήσεις-για αυτά που check out ορισμένα από τα ηλεκτρονικά φόρουμ. Ψάξτε για τα προγράμματα που προσφέρουν αξία για τα χρήματα, ότι έχουν ένα καλό σύστημα υποστήριξης, και εκείνους που παρέχουν μια δράση σφαιρική, βήμα προς βήμα βάσει σχεδίου. Και βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα έχει ένα χρήματα πίσω εγγύηση.


Δεύτερον, θα πρέπει να είναι μόνιμη. Εάν προσπαθήσετε κάτι και δεν λειτουργεί, δεν απόγνωση. Ακόμη και οι ειδικοί online κάνει λάθη. Δίνουν χρόνο σας ενέργειες, να εργαστούν. Εξετάστε αυτό που έκαναν, βελτιώστε το και προσπαθήστε πάλι. Ενταχθούν ορισμένα ηλεκτρονικά φόρουμ και αναπήδηση-ιδέες από άλλους. Η online Κοινότητα είναι τεράστια και χρήσιμη.


Ελπίζω ότι αυτές οι συμβουλές θα σας ενθαρρύνουμε στην καριέρα σας online marketing.


Ευτυχισμένο εμπορίας.


Dave είναι ακόμα internet και χαίρεται πάντα να μοιραστούν τις γνώσεις με άλλους. Dave έχει επίσης πάνω από 25 χρόνια, διαχείριση εμπειρίες σε διάφορους ρόλους της κυβέρνησης και του ιδιωτικού τομέα. Εάν σοβαρά για μια καριέρα στο internet marketing, αλλά δεν ξέρω πού να ξεκινήσετε, ή θα όπως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια περιεκτική, αξία για τα χρήματα που coaching πρόγραμμα, τότε μην καθυστερήσετε. Βρήκα ένα πρόγραμμα που στην πραγματικότητα διδάσκει σας βήμα προς βήμα τον τρόπο δημιουργίας το δικό σας internet εμπορίας επιχειρήσεων. Και είναι μεγάλη αξία για τα χρήματα, και εκτελεί μια πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Έτσι Ελάτε, εάν θέλετε πραγματικά να κάνει θετική αλλαγή στη ζωή σας, να δράσουμε τώρα. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη κίνηση που κάνετε ποτέ. Κάντε κλικ στην παρακάτω σύνδεση για τώρα, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το εντυπωσιακό πρόγραμμα:

No comments:

Post a Comment