Saturday, February 26, 2011

Internet Εκατομμυριούχος σειρά, μέρος 2 - κατορθώνει Online εργασίας από το σπίτι


Επιτυχία στην εργασία από το σπίτι, συνδεδεμένοι είναι σαν φινίρισμα σας Κούρσα. Θεωρούν ότι δεν είστε ένας πεπειραμένος αγωνιζόμενος και ότι θέλετε να εκτελέσετε 3 χιλιόμετρα (3.000 μετρητές) για σας άσκηση. Πιστεύετε ότι μπορείτε να εκτελέσετε την άσκηση 3.000-μετρητή. μετά από όλα, είναι μόνο άσκηση 6 φορές 500-μετρητή.

Η πρώτη 500 μετρητές είναι πολύ σκληρές. Το Σώμα σας είναι ειδοποιεί να κλείσετε το πρόγραμμα. Το Σώμα σας θέλει να πάει πίσω στην ζώνη άνεση--να μείνουν στο σπίτι. Αν δεν είναι αποφασισμένοι, θα μπορούσε να δώσετε μόνο. Μόνο η δέσμευσή σας κάνει να εξακολουθεί να εκτελείται.

Μπορείτε να επιτευχθεί τελικά 1.000 μετρητές και συνειδητοποιείτε ότι πραγματικά μπορείτε να εκτελείτε αυτό τώρα! Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε την εκτέλεση.

Μετά από 1.500 μετρητές, μπορείτε να ξεκινήσετε να αισθάνεται κουρασμένος. Τώρα το Σώμα σας είναι σας πληροφορεί ότι είναι καλύτερο να σταματήσει και ανάπαυσης. μετά από όλα είναι ήδη μια καλή άσκηση. Είστε στον πειρασμό να εγκαταλείψουν. Αλλά επειδή είχε ως στόχο--και έχουν δεσμευθεί--για να εκτελέσετε για 3.000 μετρητές, εξακολουθεί να εξακολουθεί να εκτελείται. Μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας: "Πρέπει να ολοκληρώσω τη διάρκεια 3.000-meter." Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, χρειάζεστε σας self-motivation να αναλάβει. Μπορείτε να ξεκινήσετε να καταστεί η άσκηση διασκέδαση. Πείτε στον εαυτό σας: "ας εκτέλεση μόνο άλλο 100 μέτρα".

Μετά από 2.000 μετρητές, μπορείτε να δείτε ότι συνεχίζει να καταβάλλει η άσκηση διασκέδαση λειτουργεί! Έτσι μπορείτε σταματήσει να ανταποκρίνεται και να συνεχίσει αυτή την προσέγγιση. μπορεί να αλλάξετε το "ενδιάμεσο στόχο" και τώρα να πούμε στον εαυτό σας: "ας εκτέλεση μόνο άλλο 50 μετρητές". Αναπαραγωγή παιχνιδιών με τον εαυτό σας και συνεχίσει να τη διασκέδαση άσκηση, και τελικά να επιτύχει τον στόχο 3.000-μετρητή!

Στην επιχείρηση στο internet όπου εργάζεστε από το σπίτι, συνδεδεμένοι, υπάρχουν περιόδους στην αρχή όταν όλες οι προσπάθειές σας παράγουν τίποτα. Δεν πρόκειται για ένα εύκολο ταξίδι. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα πολύ απαιτητική ταξίδι. Τα ακόλουθα είναι τα βήματα για να διασφαλίσει ότι θα ολοκληρώσετε το ταξίδι σας και στην εργασία από το σπίτι, συνδεδεμένοι με επιτυχία:

1. Πιστεύουμε στον εαυτό σας.

Πρέπει να πιστέψετε ότι έχετε απεριόριστες δυνατότητες, και ότι μπορεί να επιτύχετε σας εγχείρημα--εργάζεστε από το σπίτι, συνδεδεμένοι--ανεξάρτητα από το ποια είναι τα εμπόδια.

Όταν αναλαμβάνετε την επιχείρηση στο internet, πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορείτε να το κάνετε, ότι είστε πρόθυμοι να και να κάνουμε ό, τι χρειάζεται να καταφέρουμε να εργασίας από το σπίτι, συνδεδεμένοι. Αλήθεια, δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να πιστέψετε στο σας ικανότητα.

2. Η χρήση της γλώσσας πρέπει να.

Οι λέξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον εαυτό σας αντιπροσωπεύουν τον τρόπο σας πλαισιώσετε τις σκέψεις στο μυαλό σας. Αν πείτε "Θα ήθελα να την πορεία 3.000-μετρητή" αντί του "Πρέπει τέλος τη διάρκεια 3.000-μετρητή", το πιθανότερο είναι ότι θα δώσετε στα μισά. Ολοκληρώσετε την πορεία, επειδή η λέξη «πρέπει» καίουν στο μυαλό σας, επιτακτικό να αναλάβει άμεση δράση. Να θυμάστε ότι πρέπει να είναι να u τόσο επίμονο.

Ομοίως, χρήση "πρέπει" στην επιχείρηση στο internet, και αυτό θα σας βοηθήσουν ό, τι θέλετε. Εσείς ο ίδιος, πείτε "Σας πρέπει να τα καταφέρουμε όταν εργάζεστε από το σπίτι, συνδεδεμένοι ανεξάρτητα από τα οδοφράγματα μπροστά." Το δικό σας ψήφισμα να καταφέρουμε να είναι πιο σημαντική από οποιοδήποτε άλλο πράγμα.

3. Κλείστε.

Thomas Alva Edison είπε, "μεγαλύτερες αδυναμίες μας έγκειται στην εγκατάλειψη. Το πιο συγκεκριμένο τρόπο να καταφέρουμε να είναι πάντα να προσπαθήσουμε μόνο μία φορά." Να θυμάστε ότι ποτέ δεν κλείνει ένα νικητή και ένα quitter κερδίσουμε ποτέ και ότι όταν τα πράγματα πάνε άσχημα, θα παίρνει την σκληρή.

Επιχείρηση στο Internet δεν είναι ένα εύκολο πεδίο. Υπάρχουν πολλά πράγματα να μάθουν, πολλές απογοητευτικό ημέρες να περάσει. Υπάρχουν φορές θέλετε απλά να κλείσετε το πρόγραμμα, και αυτές είναι φορές όταν έχετε να σταματήσει να ανταποκρίνεται και να συνεχίσει το ταξίδι, μέχρι να επιτύχετε εργασίας από το σπίτι, συνδεδεμένοι. Richard Nixon αυτό εκφράζεται δικαιολογημένα, "η ήττα δεν τέλος ένας άνθρωπος - έξοδος does. Ένας άνθρωπος δεν έχει ολοκληρωθεί, όταν έχει ηττηθεί. Έχει ολοκληρωθεί όταν αυτός κλείνει."

4. Αλλάξτε τον ενδιάμεσο στόχο.

Στην αρχή διασπάτε στόχος σας εκτελείται σε 500-μετρητής γύρων, και στη συνέχεια σε 100-μετρητής γύρους και αργότερα σε 50-μετρητής γύρων επειδή αυτό είναι ευκολότερο και πιο πρακτικό.

Στην επιχείρηση στο internet υπάρχουν στιγμές όταν έχετε για να αλλάξετε τους στόχους, ίσως επειδή επιλέξετε τη λάθος επιχειρηματική ή το πρόγραμμα, ή δεν βλέπουν μια ευκαιρία κοντά. Πρέπει να επιλέξετε πιο ελπιδοφόρα πρόγραμμα ή να λάβουν μια καλή επιχειρηματική ευκαιρία μόλις δείτε - εκείνα που θα εξασφαλίσει αποτελέσματα και επιτυχίες στην εργασία από το σπίτι, συνδεδεμένοι.

5. Να διασκεδάσετε.

Χρειάζεται να διασκεδάσουν με σας άσκηση και να κάνουν ένα παιχνίδι του έξω από αυτό. Έχετε πάθος για αυτό που κάνετε. Digest όσα είπε Anita Roddick, "πρώτα, έχετε να διασκεδάσουν. Δεύτερον, έχετε να θέσει αγάπη όπου είναι σας εργασία."

Με όλες της τις απογοητεύσεις και αναρίθμητες θέματα για να μάθετε και για την έρευνα, να διασκεδάσουν με την επιχείρησή σας internet. Δημιουργήστε μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνουμε για κάθε ημέρα, και στο τέλος της ημέρας pat τον ώμο σας για την επίτευξη της ημέρας. Ακόμα καλύτερα, έχουν ένα ημερολόγιο. Γιορτάστε σας επιτυχία και την επίτευξη ωστόσο μικρή, αν είναι μια ευκαιρία, μια ιδέα, ένα νέο πρόγραμμα, ή μια πώληση (δεν έχει σημασία πόσο), και τέλος την επιτυχία της εργασίας στο σπίτι, συνδεδεμένοι!

Κατά την εξάσκηση τα παραπάνω 5 βήματα θα είστε σε θέση να ολοκληρώσουν σας ταξίδι να καταφέρουμε να εργασίας από το σπίτι, συνδεδεμένοι. Θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει βήματα συνεχώς να παραμείνουν επιτυχημένη στο να εργάζεστε από το σπίτι, συνδεδεμένοι, επειδή η επιχείρηση στο internet είναι ένα ποτέ λήξης ταξίδι σε έναν κόσμο χωρίς όριο και εμπόδιο. Να θυμάστε τι είπε ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, "Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο κουμπί τι είναι απαραίτητο. στη συνέχεια, κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν- και ξαφνικά κάνετε το αδύνατο."








Ανακαλύψτε παθητικές εισοδηματικές Online εργασίας από το σπίτι

Τόνοι δωρεάν πληροφορίες

[http://www.passiveincomeautopilot.com]


No comments:

Post a Comment